preloder

Acron

Project Type

Childcare Centre

Client

Private Operator

Existing site features combine with recycled elements to create a unique, complementary play space.

This playground sits well within the landscape, in a small space on a limited budget. The existing grade was utilised to create interesting stepped decking that mirrors the structure of the adjoining water play. A recycled fire hydrant creates a focal point of interest and feeds a cascading series of sand building plinths into the sand pit below. A convex mirror panel, finger painting wall, talk tubes and gross motor elements complete the space.

Contact us

T 02 9958 1988

E contact@ulp.com.au

2-4 Prentice Lane
Willoughby NSW 2068

ABN 32 626 400 833

Lic. # 326557C

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Urban Landscape Projects